ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COSSINELLE

Προτεραιότητά μας η εξυπηρέτηση των πελατών

Η Cossinelle είναι μια Ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας μόδας από το 1978 μέχρι και σήμερα. Αφορά ως επί τo πλείστον μεγάλα
μεγέθη (plus size) και διακρίνεται για την καλή ποιότητα και εφαρμογή των ρούχων της.

Επίκεντρο του αγοραστικού κοινού της είναι η γυναίκα, η οποία μπορεί να κάνει μέσα από τη συλλογή της πολλές συνδυαστικές επιλογές. Θα ντυθεί ανάλογα, για την βόλτα της, για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ένα γάμο.
Πρόκειται για μια σειρά ρούχων που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την αρχή ως το τέλος στην Ελλάδα από την εταιρεία, πράγμα που την κάνει μοναδική, διότι ακολουθεί το δικό της προσωπικό ύφος και στυλ, στα πλαίσια πάντοτε της μόδας.

Καθώς η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα σήμερα και καθώς οι συνθήκες το απαιτούν, ξεκινά και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cossinelle.

Φυσικά μπορείτε να μας ακολουθείτε καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram.

Σήμερα θα βρείτε καταστήματα σε περιοχές της Αττικής όπως,
στο κέντρο της Αθήνας, στον Πειραιά, στη Νέα Ιωνία, στο Χαλάνδρι και στην  Εύβοια στη Χαλκίδα.

Το έμπειρο προσωπικό θα βρίσκεται εκεί, έτοιμο να σας υποδεχτεί θερμά στον χώρο μας και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σωστή αντιμετώπιση του κάθε
πελάτη μας με βάση τις προσωπικές του ανάγκες, αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της φιλοσοφίας  μας. Θα βρείτε ένα κλίμα που θα είναι πάντα φιλικό με καλή διάθεση, ώστε να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.

Έξοδα αλλαγής/επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη

0
Το καλάθι μου